Nybegynnere


Har du lyst til å prøve aikido?

Det blir arrangert nybegynnerkurs i Heggedal ved starten av hvert semester i januar og august. På disse kursene har vi spesielt fokus på øvelser og teknikker for nybegynnere. Skulle du ha lyst til å begynne på andre tidspunkter, så er det bare å komme på en gratis prøvetime.

Kursstart voksne: mandag 26. august 2019 kl. 19.10 , men vi tar imot nye medlemmer fortløpende.
Trenere: Mouliko Halén, 7.dan,  – m.fl.
Nybegynnerkurset holdes på mandager og torsdager 19.10 – 20.40. På denne treningen fokuserer vi på teknikker til første gradering. Ellers kan nybegynnere trene sitt pensum på alle morgentreninger og treninger som er markert åpne i kalenderen.

Kursstart barn: Mandag 26. august 2019 kl 18.00
Trenere: André Wahlgren
Barnetreniningene holders på mandager og onsdager 18.00 – 19.00.

Passer det for meg?

Du trenger ikke være i god form for å begynne med Aikido.

Aikido legger ikke vekt på fysisk styrke hos utøveren, men utnytter angriperens bevegelsesenergi og intensjon (ki) til eget forsvar. Derfor kan kvinner og menn i alle aldre trene sammen på like vilkår.

Vi legger stor vekt på et hyggelig og inkluderende miljø, og ønsker alle hjertelig velkommen.

Hva koster det?

Se egen prisliste her

Hva skal jeg ha på meg?

Vi trener barbeint og har på oss «gi», som er en hvit kampsportdrakt bestående av hvit bukse, jakke og belte. I starten er det helt fint å trene i komfortable treningsklær som gir god bevegelighet, som f.eks. joggebukse og t-skjorte. Du kan på et senere tidspunkt kjøpe «gi» gjennom klubben til rabatterte priser.

Hva skjer på treningen?

En vanlig trening starter med oppvarming, tøying og rulleøvelser. Ellers trener vi på teknikker i par. Treneren vil demonstrere og forklare øvelser og teknikker, før vi trener på disse parvis.

Aikido trenes under en samarbeidsmodell slik at utøverne kan bli kjent med teknikkene på en trygg og ufarlig måte. Tempo og nivå tilpasses den enkelte utøvers evne.